- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Konie~nasz pasja :D
Czw 06 Sie 2015, 22:25
Wątek do pogawędek o koniach... Tylko tych realnych
Może zacznę pisać...
Aktualnie maltretuję pięcioletniego wałaszka imieniem Ballantines (czytaj: Balantajns). Mój pierwszy w życiu fryzio
Uwielbiam go, jego płynny chód, charakter... Jedyny minus jest taki, że jest mało skoczny i na treningach muszę robić przesiadki na Orina...
Innym razem przedstawię Wam moją bandę x'D
Mam nadzieję, że Wy też się pochwalicie!
Może zacznę pisać...
Aktualnie maltretuję pięcioletniego wałaszka imieniem Ballantines (czytaj: Balantajns). Mój pierwszy w życiu fryzio
Uwielbiam go, jego płynny chód, charakter... Jedyny minus jest taki, że jest mało skoczny i na treningach muszę robić przesiadki na Orina...
Innym razem przedstawię Wam moją bandę x'D
Mam nadzieję, że Wy też się pochwalicie!
- Nyx
- Liczba postów : 112
Nazwa w grze : Antonia Nightgarden
Re: Konie~nasz pasja :D
Czw 06 Sie 2015, 23:50
Hucuł Perełka najlepsza ever. Nigdzie jej się nie spieszy. Co prawda charakterek nygus ma, ale przyzwyczaiłam się do ciągłego podgryzania i wyłamywania tuż przed wszystkim, nawet drągami. Folblutka Misja (stajenna piękność) też ma szczęście być moją ulubienicą. Spokojna i cierpliwa chociaż rogi pokazać umie - chociażby na ostatniej sesji zdjęciowej. Niestety bardzo do przodu, przez te stare wyścigi...
Fryz? Marzenia...
Fryz? Marzenia...
Re: Konie~nasz pasja :D
Sob 15 Kwi 2017, 15:08
Moją przygodę zaczęłam w wieku 6 lat. Przez następne 7 (nie jestem pewna) jeździłam w typowej szkółce i teraz bardzo tego żałuję.
Około rok temu odnalazłam osobę, która wskazała mi harmonijną metodę jeździectwa - Natural Horseman Ship. Polecam każdemu. Dla ciekawych - możecie pisać na PW o więcej szczegółów.
Obecnie pracuję z siwą klaczą Gaja. Jest to jeden najwspanialszych koników jakie spotkałam. Cierpliwa i wyrozumiała kobyłka.
Około rok temu odnalazłam osobę, która wskazała mi harmonijną metodę jeździectwa - Natural Horseman Ship. Polecam każdemu. Dla ciekawych - możecie pisać na PW o więcej szczegółów.
Obecnie pracuję z siwą klaczą Gaja. Jest to jeden najwspanialszych koników jakie spotkałam. Cierpliwa i wyrozumiała kobyłka.
Pozwolenia na tym forum: