Konie arabskie
Nie 14 Cze 2015, 10:38
Co myślicie o arabkach? Macie? Chciałybyście kupić? Jakie są podczas wyścigów?
Tutaj dzielimy się naszymi przemyśleniami i zdjęciami.
Kolejny temat przeniesiony :d
Tutaj dzielimy się naszymi przemyśleniami i zdjęciami.
Kolejny temat przeniesiony :d
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Re: Konie arabskie
Nie 14 Cze 2015, 12:00
Ja osobiście na arabku w grze nie jeździłam, ale dzięki Sam trochę bliżej je poznałam :>
Ogólnie mają fajną grafikę, aczkolwiek z dużym sprzętem wyglądają... Co najmniej dziwnie xD Są bardzo szybkie, przez dłuższy czas twierdzono, że to najszybsze konie w grze. Niestety - mit obalony xD Bardzo dobrze radzą sobie w cs'ach, szybki start, dobre tempo, zwinność. Ale mamy przy nich ogromny problem... Często dębują, zatrzymują się, a gdy ktoś dopiero co zaczyna skakać to będzie mieć ogromne trudności : / Także długo dochodzą do siebie. Do trików i crossa nie polecam - gwarantowany szybki powrót do domu xD
W skrócie, fajne koniki, ale raczej polecam je graczom, którzy już trochę lepiej radzą sobie ns cs i mają spore wyczucie :>
I porównanie xd:
Ogólnie mają fajną grafikę, aczkolwiek z dużym sprzętem wyglądają... Co najmniej dziwnie xD Są bardzo szybkie, przez dłuższy czas twierdzono, że to najszybsze konie w grze. Niestety - mit obalony xD Bardzo dobrze radzą sobie w cs'ach, szybki start, dobre tempo, zwinność. Ale mamy przy nich ogromny problem... Często dębują, zatrzymują się, a gdy ktoś dopiero co zaczyna skakać to będzie mieć ogromne trudności : / Także długo dochodzą do siebie. Do trików i crossa nie polecam - gwarantowany szybki powrót do domu xD
W skrócie, fajne koniki, ale raczej polecam je graczom, którzy już trochę lepiej radzą sobie ns cs i mają spore wyczucie :>
I porównanie xd:
Nie 14 Cze 2015, 12:09
Same ich wymagania do kupna czynią je końmi dla graczy "oswojonych" z sso.
Ten czas dębowania to gwarantowany spadek z 1 na 18 miejsce
Ten czas dębowania to gwarantowany spadek z 1 na 18 miejsce
Czw 04 Maj 2017, 12:13
Jak dla mnie Konie Arabskie w grze są paskudne. Te pyski i grzywa to jakaś pomyłka. Nie nie zamierzam takiego kupić. ;w;
Pozwolenia na tym forum: