[zabawa forumowa] Co to za miejsce w SSO?
+2
Samantha Eveningstone
hanuta2002
6 posters
- hanuta2002
- Liczba postów : 62
Nazwa w grze : Livia Queenstar
[zabawa forumowa] Co to za miejsce w SSO?
Nie 12 Cze 2016, 08:45
Staramy się opisywać miejsce dokładnie.Przykład:Obszar koło Zielonej Doliny,jest na nim postać Ricky (o rudym kolorze włosów),Star Stable zapowiedziało go 6 listopada 2015r. Odpowiedź poprawna brzmi Epona
Re: [zabawa forumowa] Co to za miejsce w SSO?
Sob 18 Cze 2016, 16:31
No to może ja zacznę?
Obszar na którym jest woda/bagno/dziwna substancja w której się nie da pływać. Jest mroczno - fioletowy/różowy poblask zaznacza kontury czarnych koron drzew. Mieszka tam tylko jedna osoba a idąc do niej, słyszymy turkot kopyt na deskach - gdyż innej drogi nie ma.
Obszar na którym jest woda/bagno/dziwna substancja w której się nie da pływać. Jest mroczno - fioletowy/różowy poblask zaznacza kontury czarnych koron drzew. Mieszka tam tylko jedna osoba a idąc do niej, słyszymy turkot kopyt na deskach - gdyż innej drogi nie ma.
- OkamiModerator
- Liczba postów : 29
Nazwa w grze : Lizbeth Discohaven
Pon 20 Cze 2016, 21:08
Bagno czarownicy Pi
Moje miejsce: Jedno z najbardziej mrocznych miejsc na sso, jest tam niebezpiecznie i znajduje sie tam nasz największy wróg, poza tym ciężko się tam dostać nie można tam poruszać się na koniu
Moje miejsce: Jedno z najbardziej mrocznych miejsc na sso, jest tam niebezpiecznie i znajduje sie tam nasz największy wróg, poza tym ciężko się tam dostać nie można tam poruszać się na koniu
Sro 22 Cze 2016, 11:47
Platforma wiertnicza Dark Core.
Moje miejsce: przebywa tam jedna postać, znamy ją niemal od samych początków naszej przygody w grze, możemy od niego dostać coś dla naszego rumaka(po ukończeniu odpowiedniego zadania). W swojej codziennej pracy posługuje się niebezpiecznymi narzędziami.
Moje miejsce: przebywa tam jedna postać, znamy ją niemal od samych początków naszej przygody w grze, możemy od niego dostać coś dla naszego rumaka(po ukończeniu odpowiedniego zadania). W swojej codziennej pracy posługuje się niebezpiecznymi narzędziami.
Nie 26 Cze 2016, 20:54
Kuźnia Konrada z Moor. Hue. Hue.
Złoty klucz na szyi postaci z obrazu. Piękne, czerwone dywany ze (o ile dobrze pamiętam) złotymi brzegami. Stary, potężny gmach. Zapewne dawno-dawno temu była fosa wokoło niego, ale teraz pozostał tylko suchy rów dookoła, który i tak zarosły już krzaki.
Złoty klucz na szyi postaci z obrazu. Piękne, czerwone dywany ze (o ile dobrze pamiętam) złotymi brzegami. Stary, potężny gmach. Zapewne dawno-dawno temu była fosa wokoło niego, ale teraz pozostał tylko suchy rów dookoła, który i tak zarosły już krzaki.
- illi
- Liczba postów : 8
Nazwa w grze : Gabrielle Birchwell
Sro 29 Cze 2016, 19:15
Zamek Srebrnej Polany c:
Znajduje sie tam plaża, aczkolwiek jest też tam niewielkie miasteczko w którym w piątki i soboty możemy chodzić na dyskoteki. Jest to główne miejsce z którego aktualnie odpływają trzy promy.
Takie łatwe
Znajduje sie tam plaża, aczkolwiek jest też tam niewielkie miasteczko w którym w piątki i soboty możemy chodzić na dyskoteki. Jest to główne miejsce z którego aktualnie odpływają trzy promy.
Takie łatwe
- hanuta2002
Sro 29 Cze 2016, 19:58
Fort Pinta
Jest to miejsce w którym ciągle panuje jesień.Jest tam Jasper.
Łaaatwe i krótkie XD
Jest to miejsce w którym ciągle panuje jesień.Jest tam Jasper.
Łaaatwe i krótkie XD
- illi
Sro 29 Cze 2016, 20:12
Oczywiście, że Dolina Złotych Wzgórz
Wokół tego miejsca są góry i lasy, również znajduje sie tam baardzo małe miasteczko, a dla ułatwienia - sprzedawane są tam Morgany.
Nie miałam pomysłu jak to opisać xd
Wokół tego miejsca są góry i lasy, również znajduje sie tam baardzo małe miasteczko, a dla ułatwienia - sprzedawane są tam Morgany.
Nie miałam pomysłu jak to opisać xd
- hanuta2002
Sro 29 Cze 2016, 21:19
JG
W tej dolinie występuje rodzina Kaltersów,graniczy z Doliną Popiołów
W tej dolinie występuje rodzina Kaltersów,graniczy z Doliną Popiołów
- illi
Sro 29 Cze 2016, 21:36
Dolina Ukrytych Dinozaurów.
Podstawowe miejsce w SSO, że tak to napiszę. W tym miejscu zaczynaliśmy naszą SSOwą(?) przygodę. Poznaliśmy tam Justin'a oraz Thomas'a M*. Otrzymaliśmy tam naszego pierwszego wierzchowca.
Podstawowe miejsce w SSO, że tak to napiszę. W tym miejscu zaczynaliśmy naszą SSOwą(?) przygodę. Poznaliśmy tam Justin'a oraz Thomas'a M*. Otrzymaliśmy tam naszego pierwszego wierzchowca.
Czw 30 Cze 2016, 12:50
Moorland. xd Stajnia Moorland.
Druidów jest tam na pączki. Róże są cudowne, a samo miejsce jest przy wodospadzie.
Za łatwe, ale niech będzie.
Druidów jest tam na pączki. Róże są cudowne, a samo miejsce jest przy wodospadzie.
- hanuta2002
Czw 30 Cze 2016, 13:39
Valedale
Jest to sekretne miejsce,koło Obserwatorium 12 w Eponie,jest dosyć stromy.
Jest to sekretne miejsce,koło Obserwatorium 12 w Eponie,jest dosyć stromy.
hehe coś trudnego
- illi
Czw 30 Cze 2016, 22:23
Kocioł
Jest tam baaardzo dużo sklepów oraz burmistrz, a zaraz obok znajduje sie farma.
Jest tam baaardzo dużo sklepów oraz burmistrz, a zaraz obok znajduje sie farma.
Pią 01 Lip 2016, 17:36
Ja sądzę, chodzi Ci o Miasteczko Srebrnej Polany.
Zagadka ode mnie: W tym miejscu nasza postać jeszcze nie była, lecz jedną osobę, którą znamy uratowałyśmy stamtąd. Z tego co nam wiadomo dominują dam chyba róż...
Zagadka ode mnie: W tym miejscu nasza postać jeszcze nie była, lecz jedną osobę, którą znamy uratowałyśmy stamtąd. Z tego co nam wiadomo dominują dam chyba róż...
Czw 04 Maj 2017, 11:59
Odpowiedź to Pandoria! :-)
Zagadka ode mnie: jest to miejsce, do którego nie wpuszczą Cię z koniem. Na jego terenie znajdują się trzy sklepy + salon oraz słynna kawiarnia. Podobno to miejsce doprowadziło kogoś do upadku...
Zagadka ode mnie: jest to miejsce, do którego nie wpuszczą Cię z koniem. Na jego terenie znajdują się trzy sklepy + salon oraz słynna kawiarnia. Podobno to miejsce doprowadziło kogoś do upadku...
- hanuta2002
Pią 05 Maj 2017, 17:14
Upadek Gubernatora oczywiście <3
Moja zagadka:Jest tam dużo lasów.Legenda mówi że mury są po to aby wilki nie atakowały osady.Niedawno doczekało się w aktualizacji odnowy.
Moja zagadka:Jest tam dużo lasów.Legenda mówi że mury są po to aby wilki nie atakowały osady.Niedawno doczekało się w aktualizacji odnowy.
Nie 11 Cze 2017, 14:41
Odpowiedź to Jodłowy Gaj. x'd
Nie wolno (nie da się) tam skakać, mury są ogromne i szare. Miejsce jest "przytulone" do pewnych, tajemniczych gór. Na rynku jest fontanna, a wokół niej sklepiki...
Nie wolno (nie da się) tam skakać, mury są ogromne i szare. Miejsce jest "przytulone" do pewnych, tajemniczych gór. Na rynku jest fontanna, a wokół niej sklepiki...
Pozwolenia na tym forum: