Forum Star Stable
Witaj na forum.

Join the forum, it's quick and easy

Forum Star Stable
Witaj na forum.
Forum Star Stable
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

Go down
Nim
Nim
Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry

Od zera do bohatera - prowadzenie konia Empty Od zera do bohatera - prowadzenie konia

Sob 19 Gru 2015, 18:49
Siemka!
Zapraszam do dyskusji na temat nowej opcji!

Nie obrazicie się jak na początku przedstawię moją opinię? *no mam nadzieję x'D*
Tak średnio to mi się podoba... Konie są żywcem ciągnięte, to tempo... Cóż nie dopracowali tego tak jak przewidywałam. Natomiast kiedy usłyszałam, że ta opcja jest płatna... PŁATNA?! No ludzie litości, rozumiem w pełni fakt, że jest dla Star Riderów, ale żeby jeszcze trzeba było za nią płacić? Nigdy! Ta opcja prawdę mówiąc nie jest do niczego potrzebna. W porównaniu do skoków to tylko taki dodatek. Dlaczego więc potrzebna jest zapłata za coś nieistotnego?... W dodatku nie dopracowanego. Z wymaganiami stanowczo dali plamę, wykonanie średnie... Ale jednak wszyscy od początku gry na to czekali! Kilka lat wzbudzali nasz głód i w efekcie końcowym dają nam to? Średnio, naprawdę średnio. Mimo to rozumiem ludzi, którzy są zachwyceni - moje pierwsze wrażenie było to samo xD Ale jednak jakby tak pomyśleć... Eh... Przedobrzyli Neutral

No to moje zdanie już znacie, czekam na Wasze Wink
CzarneGlany
CzarneGlany
Liczba postów : 67
Nazwa w grze : Klara Winterdaughter
http://starstableonline-klara.blogspot.com/

Od zera do bohatera - prowadzenie konia Empty Re: Od zera do bohatera - prowadzenie konia

Nie 08 Maj 2016, 19:08
Masz rację pod względem tego 'ciągnięcia', jednakże opcja fajna do urozmaicenia seriali czy zabaw.
Nim
Nim

Od zera do bohatera - prowadzenie konia Empty Re: Od zera do bohatera - prowadzenie konia

Nie 08 Maj 2016, 19:20
Taki plus ^^
Ciekawe nad czym teraz pracują...
CzarneGlany
CzarneGlany
Liczba postów : 67
Nazwa w grze : Klara Winterdaughter
http://starstableonline-klara.blogspot.com/

Nie 08 Maj 2016, 19:35
Nad pegazami! XD
No nie wiem, fajnie by było gdyby dodali lonżowanie Smile Albo cordeo <3
Nim
Nim

Nie 08 Maj 2016, 19:49
Z lonżowaniem to prawie mają gotowy skrypt. Cóż, zobaczymy, chociaż ja liczę na jakieś problemy z jazdą, np. koń nie chce iść czy coś *-*
Sponsored content

Powrót do góry
Pozwolenia na tym forum: