- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
aktualizacja 13.05. 2105r.
Sro 13 Maj 2015, 18:10
No to kilka słów o aktualizacji Tym razem dotyczy ona głównie Wyspy Paddock (wyspa koło Jarlaheim).
~Nowe questy na Wyspie Paddock! Aby móc rozpocząć te zadania, musisz dostarczyć małej Lisie ciasto dyniowe, pomóc Jill z nadajnikami telefonicznymi oraz wypróbować dziki tor wyścigowy na wyspie.
~Lisa stworzyła na padoku swój własny tor skokowy! Aby móc wziąć w nim udział musisz ukończyć zadanie, gdzie dostarczasz Lisie ciasto od Catherine.
~Nowy sklep pojawił się na wyspie. Musisz jednak zdobyć dobrą reputację aby odblokować wszystkie ubrania.
~Nowe logo już w użyciu! Z tej okazji Star Stable stworzyło specjalny sweter, do którego kod znajdziecie w zakładce kody.
~Targ Ferdinanda tym razem rozkłada się w... Silverglade! (Srebrna Polana)
Galeria:
Pomóż Dorith i jej rodzinie!
Spróbuj nowego toru wyścigowego Lisy!
Nowy, super sweter z logo Star Stable!
A o to filmik przedstawiający nowy tor przeszkód w Wyspie Paddock.
Według mnie to wspaniała aktualizacja! A wy jak ją oceniacie w skali 0-10?
~Nowe questy na Wyspie Paddock! Aby móc rozpocząć te zadania, musisz dostarczyć małej Lisie ciasto dyniowe, pomóc Jill z nadajnikami telefonicznymi oraz wypróbować dziki tor wyścigowy na wyspie.
~Lisa stworzyła na padoku swój własny tor skokowy! Aby móc wziąć w nim udział musisz ukończyć zadanie, gdzie dostarczasz Lisie ciasto od Catherine.
~Nowy sklep pojawił się na wyspie. Musisz jednak zdobyć dobrą reputację aby odblokować wszystkie ubrania.
~Nowe logo już w użyciu! Z tej okazji Star Stable stworzyło specjalny sweter, do którego kod znajdziecie w zakładce kody.
~Targ Ferdinanda tym razem rozkłada się w... Silverglade! (Srebrna Polana)
Galeria:
Pomóż Dorith i jej rodzinie!
Spróbuj nowego toru wyścigowego Lisy!
Nowy, super sweter z logo Star Stable!
A o to filmik przedstawiający nowy tor przeszkód w Wyspie Paddock.
Według mnie to wspaniała aktualizacja! A wy jak ją oceniacie w skali 0-10?
- Annn
- Liczba postów : 180
Nazwa w grze : Ania Greenstar
Re: aktualizacja 13.05. 2105r.
Sro 13 Maj 2015, 18:44
.... Szczerze? Nuuudy....
Tylko jedno zadanie, wyścig całkiem fajny i + za to, że strąca się poprzeczki zamiast tego nienaturalnego skoku... A tak to według mnie nudne.
Tylko jedno zadanie, wyścig całkiem fajny i + za to, że strąca się poprzeczki zamiast tego nienaturalnego skoku... A tak to według mnie nudne.
- Nim
Sro 13 Maj 2015, 18:47
Ann nie przesadzaj xD Liczy się fakt, że jakiekolwiek jest a nie w kółko czyszczenie stajni + wyścigi
Strąca poprzeczki? *^* To wcześniej nie było tej opcji? o.O
Strąca poprzeczki? *^* To wcześniej nie było tej opcji? o.O
- Annn
- Liczba postów : 180
Nazwa w grze : Ania Greenstar
Sro 13 Maj 2015, 20:30
Nope, nie było.
- Nim
Sro 13 Maj 2015, 20:45
Hm... chyba mi się pomyliło ze stajnią marzeń xd
- Selvavire
- Liczba postów : 6
Nazwa w grze : Katarina Dawnhurricane
Sro 13 Maj 2015, 21:53
Wydaje mi się, że strącanie poprzeczek jest największym atutem tej aktualizacji. Poza tym dzienne zadania są w miarę fajne, a przynajmniej są jednymi z tych lepszych.
Szkoda, że wyścig taki krótki i tak dużo przedmiotów jest tam poustawianych, bo na początku, jeszcze jak jest multum osób, trudno się połapać gdzie biec i w którym momencie skoczyć. A sweterek całkiem ładny. Zaczynam się chyba przekonywać do nowego logo.
Animacja z nowym logo w filmiku świetna.
Mnie tam się podoba ta aktualizacja.
Szkoda, że wyścig taki krótki i tak dużo przedmiotów jest tam poustawianych, bo na początku, jeszcze jak jest multum osób, trudno się połapać gdzie biec i w którym momencie skoczyć. A sweterek całkiem ładny. Zaczynam się chyba przekonywać do nowego logo.
Animacja z nowym logo w filmiku świetna.
Mnie tam się podoba ta aktualizacja.
- Nim
Czw 14 Maj 2015, 15:07
Ooo tak, animacja jest wręcz cudna! Idealnie obrazuje klimaty sso ^^
Ja tak zawsze mam ze skokami... Nie mniej w grupie raźniej xD
Ja tak zawsze mam ze skokami... Nie mniej w grupie raźniej xD
Pozwolenia na tym forum: