- Willow Nightleaf
- Liczba postów : 29
Nazwa w grze : Willow Nightleaf
Co tu tak cicho?
Czw 29 Wrz 2016, 00:20
No właśnie no. Codziennie widzę jak ktoś nowy się rejestruje, a mimo to odkąd tu jestem tych kilka dni to tylko z adminką (mam nadzieje, że nie pomyliłam płci) coś tam pisuję.
Śmiało ludzie, piszta piszta Nie ma co się wstydzić! A jak się wstydzicie to możecie napisać tu, ośmielę was!
Śmiało ludzie, piszta piszta Nie ma co się wstydzić! A jak się wstydzicie to możecie napisać tu, ośmielę was!
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Re: Co tu tak cicho?
Czw 29 Wrz 2016, 18:36
Willow, z założenia to gra dla dziewczyn xD
Otóż zespół nabytego upośledzenia wolnego czasu. Też ledwo się wyrabiam, bo mam tonę rzeczy do przygotowania i forum, także coś czuję, że aktualki nieprędko
Otóż zespół nabytego upośledzenia wolnego czasu. Też ledwo się wyrabiam, bo mam tonę rzeczy do przygotowania i forum, także coś czuję, że aktualki nieprędko
- Willow Nightleaf
Czw 29 Wrz 2016, 22:36
A czyli dobrze zapamiętałam ten wielki napis "Adminka" pod twoim nickiem XD
Ja tak sobie tylko pomyślałam, że może ludzie co się tu zarejestrowali się wstydzą i dlatego nie chcę nic pisać. A nóż ktoś by się jednak odezwał ^^
Ja tak sobie tylko pomyślałam, że może ludzie co się tu zarejestrowali się wstydzą i dlatego nie chcę nic pisać. A nóż ktoś by się jednak odezwał ^^
- Nim
Pią 30 Wrz 2016, 19:22
Ćśś, jak będę częściej to im przypomnę o moim istnieniu i może pozyskam więcej duszyczek do męczenia A to chyba za szybko nie nadejdzie xD
- Willow Nightleaf
Nie 02 Paź 2016, 20:26
Ja tam będę tu zaglądać cały czas Może nawet mimo braku zainteresowanych potworzę jakieś tematy. Będą gotowe na przyszłość XD
- Nim
Pon 03 Paź 2016, 17:42
Ciekawe czy za celowe utrudnianie życia można stawiać bany...
Nie no, żartuję, wręcz zapraszam do pogadania
Nie no, żartuję, wręcz zapraszam do pogadania
Pozwolenia na tym forum: