- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
12062016
Cześć i czołem!
Jak widać, nasze forum powoli się rozwija i udaje nam się wyjść na prostą.
W tym momencie chciałabym wyróżnić dwie nasze moderatorki, które naprawdę dużo pracy włożyły w reaktywację, a są nimi KateShygarden, która samodzielnie odnowiła RPG i hanuta2002, która pomaga mi w drobniejszych pracach oraz moderuje ,,Społeczność'' i ,,Pomysły''. Chciałabym także dodać, że w teście moderatorskim osiągnęły one największą ilość punktów czego im gorąco gratuluję, bo sama wiem jak ciężko jest w tak krótkim czasie ogarnąć tyle wiadomości o forum.
Także dziewczyny spore brawa, liczymy na Was
A wracając do tematu... W związku z nadchodzącymi spotkaniami i eventami administracja forum postanowiła stworzyć fanpage'a informacyjnego, na którym będziecie mogli znaleźć informacje o zbliżających się eventach oraz będziecie mogli dowiedzieć się o stanie prac czy zamknięciu forum w związku z remontem.
Mam nadzieję, że dzięki temu wiadomości będą docierać do Was szybciej, a nasze forum zyska większy rozgłos
Jak trafić na fanpage'a forum?
1. Wejdź w adres: https://www.facebook.com/ForumSSO/
2. Kliknij baner znajdujący się po lewej stronie w widżetach:
Obserwujcie, udzielajcie się, przekazujcie dalej
Jak widać, nasze forum powoli się rozwija i udaje nam się wyjść na prostą.
W tym momencie chciałabym wyróżnić dwie nasze moderatorki, które naprawdę dużo pracy włożyły w reaktywację, a są nimi KateShygarden, która samodzielnie odnowiła RPG i hanuta2002, która pomaga mi w drobniejszych pracach oraz moderuje ,,Społeczność'' i ,,Pomysły''. Chciałabym także dodać, że w teście moderatorskim osiągnęły one największą ilość punktów czego im gorąco gratuluję, bo sama wiem jak ciężko jest w tak krótkim czasie ogarnąć tyle wiadomości o forum.
Także dziewczyny spore brawa, liczymy na Was
A wracając do tematu... W związku z nadchodzącymi spotkaniami i eventami administracja forum postanowiła stworzyć fanpage'a informacyjnego, na którym będziecie mogli znaleźć informacje o zbliżających się eventach oraz będziecie mogli dowiedzieć się o stanie prac czy zamknięciu forum w związku z remontem.
Mam nadzieję, że dzięki temu wiadomości będą docierać do Was szybciej, a nasze forum zyska większy rozgłos
Jak trafić na fanpage'a forum?
1. Wejdź w adres: https://www.facebook.com/ForumSSO/
2. Kliknij baner znajdujący się po lewej stronie w widżetach:
- Znajdziesz go tutaj:
Obserwujcie, udzielajcie się, przekazujcie dalej
Comments
Sob 18 Cze 2016, 16:25
Dodałabym do tego baneru na pasu ikonk FB - bardziej się będzie rzucać w oczy. ;3
Sob 18 Cze 2016, 17:42
Mam taki zamiar, ale to już później się dowiecie
Sob 18 Cze 2016, 21:04
No, no fanpage się sprawdza
Sro 22 Cze 2016, 11:32
Wow, fajny pomysł.
Sro 22 Cze 2016, 15:38
Cieszę się, że się podoba
Pozwolenia na tym forum: