- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Konie duże - fryzy i andaluzy
Nie 03 Maj 2015, 20:58
Pewnie każdy z nas, gdy zaczynaliśmy grę, widywał wysokopoziomowych graczy na majestatycznych fryzach albo andaluzach. Marzyliśmy o takim wierzchowcu. W końcu w grupie znajomych - lepiej wypadniemy na niedotrenowanym kucu, czy olbrzymim koniu fryzyjskim?
Co o nich myślicie? Macie? Zbieracie sc? Podobają wam się, a może nie?
autorka: kaji
Co o nich myślicie? Macie? Zbieracie sc? Podobają wam się, a może nie?
autorka: kaji
- Lizbeth
- Liczba postów : 8
Nazwa w grze : Lizbeth Sweetstar
Re: Konie duże - fryzy i andaluzy
Pią 14 Sie 2015, 09:14
Mam karego fryza sportowego z farmy Steva, wspaniały wierzchowiec ! Na csa'ch radzi sobie całkiem nieźle i da się z niego sporo wycisnąć. I do tego bardzo wszechstronny bez problemu pokonuje trudny teren, szybko przyspiesza i rzadko dębuje. Wyśmienity koń do jazdy po całym jorvik, gorąco polecam wszystkim.
- Nim
Nie 23 Sie 2015, 00:13
Ale jest mały problem ze zwinnością i jeżeli tego nie uwzględnimy to marne szanse na cs :/
Przynajmniej przy lepszych grupach, bo zacna grupa 6 po prostu powala mnie na kolana i doprowadza do łez x(
Przynajmniej przy lepszych grupach, bo zacna grupa 6 po prostu powala mnie na kolana i doprowadza do łez x(
- Lizbeth
- Liczba postów : 8
Nazwa w grze : Lizbeth Sweetstar
Pon 24 Sie 2015, 06:52
Wystarczy kupić dobry sprzęt w JCP i można śmigać jak się patrzy.
- Nyx
- Liczba postów : 112
Nazwa w grze : Antonia Nightgarden
Sro 26 Sie 2015, 17:54
Ja tam specjalnie na moich andach i fryzie nie szaleję. W stajni jest tylko fryz, a jeden z andów ma 2 lvl... Na cs wolę morgany. Prawdą jest, że zawsze marzyłam o fryzie... Są piękne.
- Annn
- Liczba postów : 180
Nazwa w grze : Ania Greenstar
Czw 27 Sie 2015, 06:23
Nom, fryzy są super. Są na pewno najlepszymi końmi do zdjęć! Mam nadzieję, że SSO ich nie zmieni. Jednak fryza nie będę miała, bo mam już adnka :p zresztą andki i fryzy to to samo, tylko inne pęciny i maść... wiele razy myślałam o fryzie, ale jednak nie. Jest mi zbędny.
PS. Nie będzie mnie teraz przez dwa dni (do 29 sierpnia). Wytrzymacie chyba xD
PS. Nie będzie mnie teraz przez dwa dni (do 29 sierpnia). Wytrzymacie chyba xD
- Nim
Czw 27 Sie 2015, 20:32
Nie, ja z Kaji nie wyrobię :/
Pro pos, cóż stało się z Nyx? Nie czuję jej oddechu...
Też zawsze chciałam fryzia, no ale zdałam sobie ostatnio sprawę, że te z sso wyglądają gorzej niż Ballantines (mój wierzchowiec, krzyżówka fryza z wielkopolakiem (y)), więc może grzecznie poczekam aż je przerobią xD
Pro pos, cóż stało się z Nyx? Nie czuję jej oddechu...
Też zawsze chciałam fryzia, no ale zdałam sobie ostatnio sprawę, że te z sso wyglądają gorzej niż Ballantines (mój wierzchowiec, krzyżówka fryza z wielkopolakiem (y)), więc może grzecznie poczekam aż je przerobią xD
- Nyx
- Liczba postów : 112
Nazwa w grze : Antonia Nightgarden
Pią 28 Sie 2015, 13:55
Nim, nauczyłam się żyć bez oddychania.
Dla mnie do zjęc najlepsze są morgi i aqh/apki/pontony. *o*
Dla mnie do zjęc najlepsze są morgi i aqh/apki/pontony. *o*
- Nim
Pią 28 Sie 2015, 17:53
Jakby nasze beczułki też miały animacje, to by było ok ^^
- Annn
Sob 29 Sie 2015, 20:48
Jestem
No, wiecie co... jak tak myślę, że odnowią wszystkie rasy, z beczułek już nic nie pozostanie... no chyba, że te stare zostaną, ale wtedy na SSO by było bardzo dużo koni. No, ale od przybytku głowa nie boli, tak? xD W każdym razie sądzę, że po odnowieniu wszystkich ras SSO usunie te stare. No chyba, że zostawią jedynie startery.
No, wiecie co... jak tak myślę, że odnowią wszystkie rasy, z beczułek już nic nie pozostanie... no chyba, że te stare zostaną, ale wtedy na SSO by było bardzo dużo koni. No, ale od przybytku głowa nie boli, tak? xD W każdym razie sądzę, że po odnowieniu wszystkich ras SSO usunie te stare. No chyba, że zostawią jedynie startery.
- Nim
Sob 29 Sie 2015, 22:22
Wątpię...
Powinni je zostawić jak są, tylko powinni dodać animacje.
Powinni je zostawić jak są, tylko powinni dodać animacje.
- Annn
Nie 30 Sie 2015, 07:04
No ale niestety widziałaś, jak "odnawiali" pinto i morgany... to stare rasy, beczułki, i zostały "odnowione" poprzez dodanie nowych... sądzę, że chyba usuną stare ;-; :/ Poza tym słyszałam kiedyś, że zmienił się kierownik firmy, więc to chyba dlatego to całe zamieszanie z tymi "odnowami" wszystkiego... mi to akurat nie tak bardzo przypadło do gustu :/
- Nim
Nie 30 Sie 2015, 13:07
Okres przejściowy zawsze jest najgorszy :/
I to raczej nie kierownik co grafik z tego co wiem...
Aczkolwiek stoję murem za nowymi koniełami ^^
I to raczej nie kierownik co grafik z tego co wiem...
Aczkolwiek stoję murem za nowymi koniełami ^^
Czw 04 Maj 2017, 12:10
Posiadam Konia Fryzyjskiego i Andaluzyjskiego, są bardzo majestatyczne i urocze. Co prawda ich grzywa przypomina dredy, ale ujdzie w tłoku.
Pozwolenia na tym forum: