- LittleMephisto
- Liczba postów : 1
Problem po aktualizacji
Sob 18 Lip 2015, 07:53
Jak zawsze w środę jest dodawana jakaś aktualizacja. Grę włączyłam ok 15:00 i podczas ładowania wyskoczyło mi, że serwer stracił połączenie. Potem weszłam na stronkę star stable i pojawił mi się komunikat z errorem 500. Ponownie próbowałam włączyć grę ale wyskakuje mi error 404. Proszę o pomoc i z góry dziękuje.
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Re: Problem po aktualizacji
Sob 18 Lip 2015, 14:15
Czasami po prostu tak jest po aktualizacjach
Jeżeli ich strona źle się wczytuje to oni mają problem - nie ty.
Radziłabym odczekać do następnych aktualizacji. Jeżeli uda Ci się wejść, ale nadal serwer nie będzie łączyć sprawdź, czy SSO ma zezwolenie na łączenie się z internetem. Jeżeli to nie pomoże po prostu go zmień. Jeżeli nadal nie będzie chciało się łączyć polecałabym do nich napisać. Możesz także odinstalować i zainstalować grę, ale wątpię by to pomogło
Jeżeli ich strona źle się wczytuje to oni mają problem - nie ty.
Radziłabym odczekać do następnych aktualizacji. Jeżeli uda Ci się wejść, ale nadal serwer nie będzie łączyć sprawdź, czy SSO ma zezwolenie na łączenie się z internetem. Jeżeli to nie pomoże po prostu go zmień. Jeżeli nadal nie będzie chciało się łączyć polecałabym do nich napisać. Możesz także odinstalować i zainstalować grę, ale wątpię by to pomogło
Pozwolenia na tym forum: