Filmy, filmidła i seriale :3
+4
Nim
Samantha Eveningstone
Nyx
Dorian
8 posters
Strona 2 z 2 • 1, 2
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Re: Filmy, filmidła i seriale :3
Wto 17 Maj 2016, 21:42
Mnie komedie w ogóle nie ruszają, także xD
Ale ja już prawie nic nie oglądam.
Jedyną rzecz, którą mam w planach obejrzeć, to ,,Bóg nie umarł 2''.
A co do zwierciadła moi rodzice byli zachwyceni, więc pewnie słabe.
Ale ja już prawie nic nie oglądam.
Jedyną rzecz, którą mam w planach obejrzeć, to ,,Bóg nie umarł 2''.
A co do zwierciadła moi rodzice byli zachwyceni, więc pewnie słabe.
Wto 17 Maj 2016, 21:47
. . .
Nie ma to jak napisać ogrooomny wpis i ci go po prostu laptop zjadł...
. . .
Polecam z komedii "Bruce wszechmogący" i aktora (nieżyjący już niestety) Robi Williams (zaczepiastyy komik jest).
Mój wujek skrycie uwielbia Jasia Fasolę.
Już nie chce mi się tego wszystkiego pisać...
Nie ma to jak napisać ogrooomny wpis i ci go po prostu laptop zjadł...
. . .
Polecam z komedii "Bruce wszechmogący" i aktora (nieżyjący już niestety) Robi Williams (zaczepiastyy komik jest).
Mój wujek skrycie uwielbia Jasia Fasolę.
Już nie chce mi się tego wszystkiego pisać...
Wto 17 Maj 2016, 21:47
Jest 2 część tego filmu Nie miałam pojęcia.
Widzę, że masz wysokie mniemacie o poczuciu humoru swoich rodziców
Widzę, że masz wysokie mniemacie o poczuciu humoru swoich rodziców
Wto 17 Maj 2016, 21:50
A! Jeszcze komedia romantyczna "Miłość na zamówienie" i "Brzydka prawda" (to pierwsze lepsze).
"Kac Vegas"...
"Kac Vegas"...
- Nim
Wto 17 Maj 2016, 21:53
Swoją drogą, ,,Stowarzyszenie Umarłych Poetów'' też genialne
Mam wysokie mniemanie o swoich rodzicach, poczniemy od tego.
Mam wysokie mniemanie o swoich rodzicach, poczniemy od tego.
- hanuta2002
- Liczba postów : 62
Nazwa w grze : Livia Queenstar
Sro 18 Maj 2016, 17:26
Mogę tutaj polecić parę dobrych filmów?
- Nim
Sro 18 Maj 2016, 17:29
Do tego jest ten wątek
- hanuta2002
Sro 18 Maj 2016, 17:34
No to sporo ich jest,napewno wszystkich nie wypiszę. Polecam ''Starsza pani musi zniknąć'',''Zjawa'',''Chłopiec w pasiastej piżamie''. Chce tu ktoś bardziej komediowe,horrorowe czy może mieszane?
- Nim
Sro 18 Maj 2016, 17:40
Jakie chcesz
Starsza pani musi zniknąć było całkiem, całkiem.
Starsza pani musi zniknąć było całkiem, całkiem.
- hanuta2002
Sro 18 Maj 2016, 17:46
''Droga bez powrotu'' tutaj coś z horroru,''Sinister 2'' chociaż Sinister 1 nie oglądałam. Nie mogę sobie przypomnieć jakie są jeszcze takie horrory warte oglądnięcia.
Sro 18 Maj 2016, 17:50
Ja mam pare swoich sprawdzonych horrorów do których lubię wracać. Między innymi to Nienarodzony, Czwarty stopień i kiedyś jeszcze podobał mi się Ukryty wymiar, ale już raczej nie.
Sro 18 Maj 2016, 18:26
Z sience-fiction to całym serduchem polecam "Dystrykt 9" - zaczepiasty film.
- hanuta2002
Sro 18 Maj 2016, 18:37
Polecam jeszcze Ciekawy przypadek Benjamina Buttona,Ostatnia piosenka,Służące, 10.000 BC,Apocalypto,Gwiazd naszych wina,Niebo istnieje naprawdę.Jak coś mi się może przypomni o czym zapomniałam napisać to dopiszę...
- Nim
Sro 18 Maj 2016, 18:42
O właśnie, GNW
Co prawda nie oglądałam, ale książka wyciska łzy. Tym bardziej jak samemu to się przeżywa.
No i Papierowe Miasta z młodzieżowych może Wam się spodoba, tutaj macie spoilerek:
Co prawda nie oglądałam, ale książka wyciska łzy. Tym bardziej jak samemu to się przeżywa.
No i Papierowe Miasta z młodzieżowych może Wam się spodoba, tutaj macie spoilerek:
- #kocham:
- hanuta2002
Sro 18 Maj 2016, 20:03
O chyba sobie Paper Towns oglądnę w weekend jakoś.
- OkamiModerator
- Liczba postów : 29
Nazwa w grze : Lizbeth Discohaven
Czw 19 Maj 2016, 06:45
A oglądał ktoś " Teoria Wszystkiego" genialny film
- hanuta2002
Czw 19 Maj 2016, 18:45
Polecam jeszcze Victor Frankenstein w roli Daniela Radcliffe
- hanuta2002
Nie 26 Cze 2016, 18:03
Teraz mam zaległe 2 filmy do oglądniecia. Alicja po drugiej stronie lustra i premiera 1 lipca jest BFG: Bardzo fajny Gigant xD
- Nim
Nie 26 Cze 2016, 20:31
Ja dzisiaj byłam z drugą połówką na ''Gdzie jest Dory?'' i tak bardzo dziecinnie nie było. Ba, prawie nawet było zabójstwo, ale niestety się nie udało
- hanuta2002
Pon 27 Cze 2016, 10:19
Apropo do ''Gdzie jest Dory'' to polecam pewną piosenkę :3
Sob 08 Paź 2016, 12:07
Niedawno odkryłam magię zaczęcia bycia fanką Marvelowych i DC produkcji...
Jakieś dwa lata temu oglądałam Batmana (CHRISTIAN BALE IS THE BEST BATMAN) - po prostu mega fajny film. Nic więcej.
Niedawno (we wakacje) obejrzałam od nowa wszystkie trzy części - a musicie wiedzieć, że jakoś półtora roku temu zgadałam się przypadkiem z taką jedną loszką właśnie o ekranizacjach komiksów i ona mnie wciągnęła w te całe szaleństwo (X'dd).
Pierwsza i druga część - po prostu miałam fazę na całego (umg... TO BYŁO STRASZNE!).
Trzecia część - ostatnia scena (przeplatana kadrami z kobitą kot, Batmusiem oraz lokajem), w której to ten młody policjant poszedł zapytać się o to, czy Wayne nie zostawił mu coś w spadku. Babka mu mówi, że nie, a on podaje jej kartkę ze starym imieniem i nazwiskiem. Ona się uśmiecha, wyciąga torbę, podaje mu i mówi: "Powinien pan częściej używać tego imienia - ROBIN" - mój mózg nie wytrzymał. A podczas ostatniej sceny po prostu mną miatało (Kate potwierdzi ;'d).
Kto by pomyślał, że tyle jeszcze mogłam odkryć z filmu, który oglądałam 'naście' razy? X'ddd
Jakby się komuś czytoć nie chciało - morał z tego taki, że warto oglądnąć sobie film, który oglądało się wieki temu (może nie dwa lata... może pięć?). #SylwiaPolecaXD
Ogółem, to muszę nadrobić zaległości w filmach... *patrzy na listę z około 40 tytułami filmów*
Miałam to zrobić w wakacje, ale jakoś zabrakło mi... czasu.
Jakieś dwa lata temu oglądałam Batmana (CHRISTIAN BALE IS THE BEST BATMAN) - po prostu mega fajny film. Nic więcej.
Niedawno (we wakacje) obejrzałam od nowa wszystkie trzy części - a musicie wiedzieć, że jakoś półtora roku temu zgadałam się przypadkiem z taką jedną loszką właśnie o ekranizacjach komiksów i ona mnie wciągnęła w te całe szaleństwo (X'dd).
Pierwsza i druga część - po prostu miałam fazę na całego (umg... TO BYŁO STRASZNE!).
Trzecia część - ostatnia scena (przeplatana kadrami z kobitą kot, Batmusiem oraz lokajem), w której to ten młody policjant poszedł zapytać się o to, czy Wayne nie zostawił mu coś w spadku. Babka mu mówi, że nie, a on podaje jej kartkę ze starym imieniem i nazwiskiem. Ona się uśmiecha, wyciąga torbę, podaje mu i mówi: "Powinien pan częściej używać tego imienia - ROBIN" - mój mózg nie wytrzymał. A podczas ostatniej sceny po prostu mną miatało (Kate potwierdzi ;'d).
Kto by pomyślał, że tyle jeszcze mogłam odkryć z filmu, który oglądałam 'naście' razy? X'ddd
Jakby się komuś czytoć nie chciało - morał z tego taki, że warto oglądnąć sobie film, który oglądało się wieki temu (może nie dwa lata... może pięć?). #SylwiaPolecaXD
Ogółem, to muszę nadrobić zaległości w filmach... *patrzy na listę z około 40 tytułami filmów*
Miałam to zrobić w wakacje, ale jakoś zabrakło mi... czasu.
- Nim
Sob 08 Paź 2016, 19:35
No ja też mam taką zacnę listę do obejrzenia, ale NIGDY nie mam czasu ani chęci x'D
Sob 15 Kwi 2017, 15:01
Polecam Polski film o kardiochirurgi pt. "Bogowie". Zagraniczne filmy są o wiele lepsze dlatego zaproponuję filmy z Leonardo Di Caprio (np. "Titanic" XD żarcik) oraz filmy Fantasy - tLotR, Hobbit, Gods of Egypt.
A z seriali: AHS. <3
A z seriali: AHS. <3
Strona 2 z 2 • 1, 2
Pozwolenia na tym forum: