- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Wekejszyn B)
Wto 07 Lip 2015, 09:24
Jak Wam lecą wakacje? :3
- Shena
- Liczba postów : 69
Nazwa w grze : Sienna Misthaven
Re: Wekejszyn B)
Wto 07 Lip 2015, 12:37
Póki co siedzę i gram ^^ Później jadę sobie na tydzień do dwóch nad rzeczkę pomoczyć dupeczkę
No i powrót do pracy... będzie bolało
No i powrót do pracy... będzie bolało
- Nim
Wto 07 Lip 2015, 15:36
Ja w tym tygodniu jestem w górach
Począwszy od beznadziejnego wyjazdu (2 wypadki, jeden co bębnią w TV i drugi ciężarówka potrąciła rowerzystę i oczywiście ja musiałam przy wszystkim być... bry...) po szlajanie się po górach xD Wczoraj polazłam połazić po stajni, bo mam 2-3 kilosy do niej, więc po drodze pobiegam xd Dzisiaj 20km wędrówki... Widoki epickie, jestem cała w paski xD Aczkolwiek... Jestem z dzieciakami Więc... No same wiecie jak macie rodzeństwo (a może nawet dzieci XD)... Poganiałam się z nimi po parku a później do stajni. Bez problemu wypożyczają konie bez PZJ o.O Aż się zdziwiłam... No ale liczy się fakt, że będę mogła pogalopować po górach ^^
Macie jakieś fajne pomysły jak wypełnić czas w górach? Oprócz szlajania się xD
Począwszy od beznadziejnego wyjazdu (2 wypadki, jeden co bębnią w TV i drugi ciężarówka potrąciła rowerzystę i oczywiście ja musiałam przy wszystkim być... bry...) po szlajanie się po górach xD Wczoraj polazłam połazić po stajni, bo mam 2-3 kilosy do niej, więc po drodze pobiegam xd Dzisiaj 20km wędrówki... Widoki epickie, jestem cała w paski xD Aczkolwiek... Jestem z dzieciakami Więc... No same wiecie jak macie rodzeństwo (a może nawet dzieci XD)... Poganiałam się z nimi po parku a później do stajni. Bez problemu wypożyczają konie bez PZJ o.O Aż się zdziwiłam... No ale liczy się fakt, że będę mogła pogalopować po górach ^^
Macie jakieś fajne pomysły jak wypełnić czas w górach? Oprócz szlajania się xD
- Annn
- Liczba postów : 180
Nazwa w grze : Ania Greenstar
Wto 07 Lip 2015, 16:05
Hmm... ja mam zabiegane - końskie półkolonie, potem tygodniowy obóz konny, a potem tydzień przerwy i do Chorwacji... xD
- Nim
Wto 07 Lip 2015, 17:41
Ja miałam mieć całe wakacje treningi... No ale przez wyjazdy będę mieć intensywny sierpień xd
Hm... A coś ciekawego się działo? Jakaś wpadka czy coś? xd
Hm... A coś ciekawego się działo? Jakaś wpadka czy coś? xd
- Shena
- Liczba postów : 69
Nazwa w grze : Sienna Misthaven
Wto 07 Lip 2015, 18:44
Wpadka to kojarzy mi się tylko z jednym No i na szczęście takiej nie zaliczyłam jeszcze hehehe ^^
Już bym chciała pojechać w siną dal noo
Już bym chciała pojechać w siną dal noo
- Nyx
- Liczba postów : 112
Nazwa w grze : Antonia Nightgarden
Sro 08 Lip 2015, 13:34
Ann zazdroszczę... Też miałam jechać na obóz, ale się nie udało...
- Nim
Nie 05 Cze 2016, 12:56
Tu tu ru tu tuuu...
18 dni do wakacji!!!
Co planujecie?
18 dni do wakacji!!!
Co planujecie?
- Nim
Nie 20 Sie 2017, 20:50
To jak tam wakacje ktokolwiektoczyta? x)
Wto 22 Sie 2017, 11:27
Ja czytam i me wakacje są naprawdę zacne. B}
Śmigam swoją limuzyną (czytaj: rowerem)...
A teraz, jak nareszcie się rozpadało, to czuję się jak w niebie. X'D ILE TE SŁOŃCE MOŻE GRZAĆ?! NO BŁAGAM!
Śmigam swoją limuzyną (czytaj: rowerem)...
A teraz, jak nareszcie się rozpadało, to czuję się jak w niebie. X'D ILE TE SŁOŃCE MOŻE GRZAĆ?! NO BŁAGAM!
Sob 16 Wrz 2017, 15:32
Moje wakacje były znakomite! 12 dni an Mazurach, odwiedziny w Rezerwacie Konika Polksiego oraz 5 dni w stajni mojego nauczyciela w Lubaniu (Koniorady, polecam!). :-) Pomimo złej pogody, uważam wekejszyn za udane. ^^
Pozwolenia na tym forum: