- SylvieApplerock
- Liczba postów : 2
Naprawianie zepsutego zegara u Big Bonny (7 lvl)
Pią 19 Cze 2015, 23:37
Cześć. Mam problem z naprawieniem zepsutego zegara Big Bonny na 7 lvl. Kiedy wchodzę do zegara, nie mogę znaleźć miejsc do naprawienia. Podacie mi na którym piętrze wieży zegarowej znajdę coś do naprawienia? Najlepiej, żeby było po kolei. Bardzo proszę o odp. bo nie mogę dalej robić zadań. Z góry thx
Re: Naprawianie zepsutego zegara u Big Bonny (7 lvl)
Sob 20 Cze 2015, 09:34
W treści zadania jest wszystko (nie ten zielony tekst)
Musisz każdą część naprawiać po kolei - inaczej nie wyjdzie i zaczynasz od początku.
Musisz każdą część naprawiać po kolei - inaczej nie wyjdzie i zaczynasz od początku.
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Sob 20 Cze 2015, 12:59
Otwórz dziennik i wybierz zadanie.
Tam będziesz miała krok po kroku napisane co powinnaś naprawić.
Myślę, że mało kto pamięta ten początkowy quest, więc raczej dokładnej kolejności Ci nie podamy :/
Jeżeli nie wiesz o jaką część chodzi spróbuj różnych kombinacji. Zaczynaj od różnych części i kiedyś się uda :>
Tam będziesz miała krok po kroku napisane co powinnaś naprawić.
Myślę, że mało kto pamięta ten początkowy quest, więc raczej dokładnej kolejności Ci nie podamy :/
Jeżeli nie wiesz o jaką część chodzi spróbuj różnych kombinacji. Zaczynaj od różnych części i kiedyś się uda :>
Sob 20 Cze 2015, 15:22
Tam zaraz nie pamięta
Coś z naoliwieniem kilku części było na pewno.
Tak jak napisała Nim, zajrzyj do opisu. Tam masz opisane w stylu "zacznij od...".
Coś z naoliwieniem kilku części było na pewno.
Tak jak napisała Nim, zajrzyj do opisu. Tam masz opisane w stylu "zacznij od...".
- Nim
- Liczba postów : 1151
Nazwa w grze : Svea Almondcry
Sob 20 Cze 2015, 17:23
Nie wiem jak Wy, ja w ogóle go nie pamiętam XD
Czw 04 Maj 2017, 11:38
Wydaje mi się, że należy wejść po schodach do końca. Przeczytaj zadanie jeszcze raz, uważnie. ;-)
Pozwolenia na tym forum: